,

Vacanță placută!

Dragi elevi, iată-ne la finalul anului școlar 2019/2020. Un an diferit de ceilalți, un an în care din păcate în ultimele doua luni și jumătate nu ne-ați încântat cu jocurile voastre, cu alergatul pe coridoare și în curtea școlii, cu răspunsurile la ore… Un an școlar altfel, care ne-a pus la încercare, dar cu toatea acestea sper că nu v-ați pierdut speranța și optimismul de a vă reîntoarce la școală.

Sfârșitul unui an școlar este și un moment al bilanțului. Tragem linie să vedem ce a însemnat pentru fiecare dintre noi. Și voi să vă gandiți ce a însemnat acest an pentru viața voatră de școlari. Ați învățat cu siguranță lucruri noi, ați descoperit tainele unor  materii necunoscute,  au fost provocari din care am avut de învățat și noi, cadrele didactice.

În cele două luni și jumătate, mulți dintre voi nu au avut posibilitatea de a intra  pe internet, pentru a  ține legătura cu profesorii voștri, dar am nădejdea că nu  v-ați irosit vremea, că ați făcut ceva util și plăcut pentru voi: fie că ați citit o carte, ați scris câteva rânduri, că v-ați jucat în aer liber…. Să luăm aminte la ceea ce încearcă să ne spună expresia *învățăm din greșeli* și să înmulțim lucrurile bine, care cu speranță cred că au fost mai multe decât cele mai puțin bune.

 

 

Stimați părinți, situația din ultimele luni ne întărește convingerea că școala nu poate trăi decât în parteneriat real, școală-familie. Vă mulțumesc pentru înțelegerea clară a faptului că fiind aproape de școală le asigurați copiilor dvs. succesul în viitor. De aceea, vă rog să fiți mereru aporoape de copiii dvs. în demersul școlar.

 

Mă adresez și dvs.stimați colegi, mulțumindu-vă pentru devotamentul și fidelitatea față de profesie și școală, pentru efortul pe care-l depuneți zi de zi.

Vă doresc, “Vacanță plăcută!”

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut