Lista documentelor necesare la momentul înscrierii în clasa pregătitoare ( completării cererilor-tip), pentru anul școlar 2020-2021:

– cerere- tip de înscriere – generată de aplicația informatică (https://inscriere.edu.ro/cerere/)

– acte de identitate ale părinților – fotocopii

– certificat de naștere al copilului – fotocopie

– recomandarea de la grădiniță pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020. Dacă nu a frecventat grădinița sau e venit din străinătate prezintă la înscriere recomandarea eliberată de CJRAE.

– declarație-tip pe proprie răspundere – descarcă aici

– părinții divorțați depun o copie a hotărârii judecătorești definitive din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilită locuința minorului – fotocopie

– Dacă înscrierea se realizează la sediul școlii toate aceste documente vor fi prezentate în original și copie, într-un dosar plic.

 

Ordinul de ministru (modificat și completat) privind înscrierea în învățământul primar (anul școlar 2020 -2021) a fost publicat în Monitorul Oficial – citeşte articolul complet aici:

https://www.edu.ro/ordinul-de-ministru-privind-%C3%AEnscrierea-%C3%AEn-%C3%AEnv%C4%83%C8%9B%C4%83m%C3%A2ntul-primar-fost-publicat-%C3%AEn-monitorul-oficial

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut